Personen: 2 | Periode: September 2019 |

Ik wil even kwijt dat we heel erg tevreden waren, eigenlijk over alles

Beste mensen,

Afgelopen september hebben we een door jullie georganiseerde reis door Namibië gemaakt. Ik wil even kwijt dat we heel erg tevreden waren, eigenlijk over alles. De accommodaties waren prima tot heel goed. Het reisschema zat goed in elkaar. Zoals gevraagd niet te lang rijden en voldoende rust. Alle reserveringen waren in orde. Het materiaal vooraf was compleet.

Het enige wat ik kan opmerken dat ik blij was dat ik voor een grotere auto had gekozen (Toyota Fortuner). Soms zijn de wegen zo slecht, dat een lichtere auto echt niet comfortabel is en soms zelfs gevaarlijk*. Vlucht met KLM was ook fijn. Heel erg dank voor het regelen. Deze mooie vakantie zullen we niet snel vergeten. 

Met vriendelijke groeten, 

Pieter Boots
* Reactie van Lekkerbly. Het mag voor de onervaren chauffeur zo overkomen dat met een kleine auto gevaarlijker is maar dit klopt niet helemaal. Hoe je met de omstandigheden omgaat is belangrijker en bepalend. Wij hebben helaas te veel zelf gemerkt dat toeristen in een grote auto te gemakkelijk raken en denken dat ze meer kunnen dan verstandig is. Te langzaam rijden is even gevaarlijk als te snel! Geboren en getogen op de rand van de Kalahari heb ik persoonlijk honderdduizenden kilometers achter de stuur van verschillende auto's (van heel klein tot heel groot) op grindwegen gereden. Simon Brokke.