Personen: 7 | Periode: Augustus 2018 |

Een volgende reis zou ik, zonder enige twijfel, zo weer boeken.

We zijn met het hele gezin, kinderen 10-12-14-16-18 jaar, van Kaapstad naar Johannesburg gereisd. Het was geweldig, ondanks dat we in Kaapstad en St. Lucia veel regen hebben gehad konden we ons er prima vermaken. We hebben uren in de parken rondgereden. Het is een schitterend land met vriendelijke mensen en het heeft veel verschillende gezichten. Van fijnbos naar savanne, van rijk naar arm en van stad tot wilde beesten. Als je even verder kijkt dan de grote dieren als de big 5, is er zoveel te zien in de wildparken. We hebben genoten van elk moment. 

We moeten nog eens terug want we konden niet naar Tafelberg en tijdens de reis naar Kaap de Goede Hoop heeft het wel erg veel geregend. Dat willen we graag nog eens overdoen. St Lucia was met regen al leuk maar met mooi weer zal het er heel anders uitzien. Ook dat doen we graag nog eens over.

We hebben weinig gemerkt van criminaliteit en hebben ons geen moment bedreigd gevoeld. Net als bij elke vakantie moet je gewoon op je spullen letten en je waardevolle papieren bij je dragen. Door alle verhalen vooraf hadden we onze twijfels omtrent de veiligheid maar daar is niets van waar gebleken. Een volgende reis zou ik, zonder enige twijfel, zo weer boeken.

Een zeer goed georganiseerde reis via Lekkerbly waardoor wij een enorm mooie vakantie hebben gehad. Heel erg bedankt!

Lekkerbly van Braam 2 Lekkerbly van Braam 3 Lekkerbly van Braam