Personen: 3 | Periode: April 2018 |

Op de game-drive vanuit Halali-park voor zonsopkomst zelfs een mannetjes-leeuw gezien.

Onze reis naar Namibië is zeer geslaagd, mede door de zeer goede voorbereiding van het team van Lekker Bly. De verzorging van alle locatie's zowel hotel als lodges konden niet beter verzorgd worden. Het mooiste plekje op elke locatie was voor ons. De bedden en alle sanitair en ook de plaatsen waar gegeten kon worden niet beter verzorgd worden. Alle lof voor Lekker Bly!!

Ons vervoer is op het laatste moment nog verandert in een iets grotere auto wat wij zeer gewaardeerd hebben in Namibië, meerdere auto's langs de toch wel stoffige wegen zien staan.

Helaas hebben wij geen olifanten gezien, deze waren op trektocht naar het westen van Etosha national Park, een gebied waar onze reis niet naar toe ging, verder wel de grote giraffes, zebra's en heel veel verschillende soorten antilopen en struisvogels gespot.
Op de game-drive vanuit Halali-park (wel vroeg 's morgens) voor zonsopkomst zelfs een mannetjes-leeuw gezien, en ook weer giraffen, struisvogels, steenbokken en gnoe's gespot.
Wij hebben erg genoten van het bijzonder mooie Namibië, heel ontspannen en volledig aan onze verwachtingen voldaan. Mede dankzij de goede verzorging van Anja van Lekker Bly.
Deze reis was zeer ontspannend en zeker de moeite waard.