Personen: 5 | Periode: Juli 2018 |

En toen de panoramaroute en Kruger. Fantastisch!! Wat een belevenis.

Dag Lekkerbly team,

We zijn weer terug van een fantastische reis door Zuid-Afrika. Samen met onze kinderen (en aanhang) hebben mijn vrouw en ik genoten van ons verblijf daar. Wat een mooi land, wat een aardige mensen, wat een mooie natuur en wat was alles goed geregeld. Bij aankomst stond het busje klaar met een vriendelijke chauffeur die de dag daarna ook onze gids was in Kaapstad. De auto werd keurig op ons adres afgeleverd en we hebben heel veel gezien van Kaapstad en omgeving en in Hermanus lagen de walvissen op ons te wachten. Via Durban zijn we naar St. Lucia geweest waar ook alles prima geregeld was. De dag werden we keurig opgehaald voor een toch over het meer en hebben we vele nijlpaarden van nabij gezien.

In Swaziland werkte het weer niet helemaal mee. De enige dag met regen hadden we daar. We hebben daar te weinig kunnen doen en zien, waarschijnlijk hadden we daar toch een dag langer moeten blijven.
En toen de panoramaroute en Kruger. Fantastisch!! Wat een belevenis. Veel rijden dat wel maar het was allemaal de moeite waard. En laat ik zeker niet de prachtige onderkomens vergeten te noemen. Wat waren ze mooi!! En ook daar weer allemaal behulpzame en vriendelijke mensen die vele goede tips gaven. Swaziland was iets eenvoudiger maar vonden we ook prima.
We hebben honderden foto's gemaakt met z'n allen en gaan die de komende  tijd sorteren en er opnieuw van genieten.

We willen jullie ontzettend bedanken voor de perfecte organisatie die deze reis voor ons tot een onvergetelijke belevenis heeft gemaakt.

Ger en Loes Lomme en kinderen.