Personen: 2 | Periode: Oktober 2018 |

Onze vakantie is onvergetelijk en wij zijn heel blij met de adviezen en organisatie van en door Lekkerbly.

In oktober 2018 hebben wij een prachtige (fly-drive) reis gemaakt naar Victoria Falls in Zimbabwe (via Johannesburg), Kasane en Chobe River in Botswana en Namibië, geheel georganiseerd door Lekkerbly.

Wij zijn uitstekend te spreken over de de voorbereidende gesprekken en organisatie van (het team van) Lekkerbly. Alle afspraken, zoals shuttles, huurauto en accomodaties, zijn perfect nagekomen.

Op advies van de heer Selwyn Brokke, hebben we direct na aankomst in Victoria Falls de chauffeur van de shuttlebus gevraagd om ons te helpen bij het boeken van een helikoptervlucht over de Victoria waterval. Na het afzetten van de overige passagiers is hij dan ook  doorgereden naar de helikopterbasis vanwaar deze vluchten vertrekken en hebben we direct een vlucht voor de volgende ochtend kunnen reserveren. De organisatie van deze helikoptervluchten regelde ook het vervoer van en naar het hotel. Om een goed zicht te krijgen op de waterval raden wij een dergelijke vlucht ten zeerste aan. Na afloop van de vlucht werd ook een bestand met foto’s en een film van de vlucht aangeboden, hetgeen aan te raden is. Het is mooie en zichtbare herinnering.

Na ons verblijf in Zimbabwe zijn wij met een shuttle naar de grens met Botswana gebracht waar we na enkele grensformaliteiten met een tweede shuttle naar ons verblijf in Kasane, Botswana, werden gebracht. Alles bij elkaar waren we in ongeveer 3 uur gesetteld op de nieuwe verblijfslocatie.

De dag daarna hebben we heerlijk genoten van een excursie over de Chobe River met olifanten, nijlpaarden, krokodillen, buffels en antilopen. Na de lunch volgde nog een excursie met een open auto door het natuurreservaat aan de Chobe River, waar we de diverse dieren vanaf een andere kant konden bekijken. Het waren mooie excursies in een prachtige omgeving.

De volgende dag werden we, geheel volgens afspraak, opgehaald voor onze reis naar Katima Mulilo in Namibië, voor de huurauto en het zelfstandig voortzetten van onze reis langs de diverse prachtige lodges welke door Lekkerbly voor ons waren geboekt op mooie en uitzonderlijke locaties, in Etosha, Twyfelfontein, Swakopmund, Sossusvlei in Naukluft en Marienthal. Bij elke locatie waren weer andere memorabele bezienswaardigheden die bezocht konden worden, zoals een safari door het Etosha Nationale Park, een woestijnsafari bij Swakopmund en de rode zandduinen en Deathvally in de Sossusvlei.

Onze vakantie is onvergetelijk en wij zijn heel blij met de adviezen en organisatie van en door Lekkerbly.