Personen: 5 | Periode: Oktober 2017 |

Daarna door naar Hermanus, prachtige kust bij De Kelders, de walvissen waren van het strand te zien.

We zijn afgelopen zondag thuis gekomen na een geweldige reis van twee weken in Zuid Afrika. We wilden graag onze kinderen dit mooie land laten zien en hebben met ons vijven een rondreis gemaakt.

We zijn begonnen in Kaapstad, hebben twee dagen in en rond de stad gekeken, de hop-on hop-of bus was een prima vervoermiddel.

Daarna door naar Hermanus, prachtige kust bij De Kelders, de walvissen waren van het strand te zien. s’ Middags een boottochtje gemaakt en nog meer walvissen gezien (We hadden deze trip al in juli geboekt, toen was de tijd van eerste voorkeur al niet meer beschikbaar, vroeg boeken lijkt nodig).

Toen twee dagen Tsitsikamma national park, ook hier een prachtige omgeving. Verbleven als gezin in een groot guesthouse, was fijn om met elkaar in een ‘eigen’ huis te verblijven. 

Door naar Addo elephant park en direct met de auto het park in, veel dieren gezien, overweldigend. Jammer dat we geen extra game drive meer konden boeken toen we in het park waren.

Daarna nog Oudtshoorn en Stellenbosch.
Overal prima guesthouses waar we hartelijk en gastvrij ontvangen werden.

Dank aan Anja en het team, voor het prettige contact in de voorbereiding, de snelle reacties en uitstekend georganiseerde reis