Personen: 5 | Periode: Juli 2017 |

Een hele belevenis om in een kudde olifanten of buffels terecht te komen.

Dag,

wij zijn nu ruim een week terug van onze reis van 3,5 week door zuid-Afrika met onze kinderen van 7,9 en 11. Het was allemaal fantastisch geregeld, complimenten. Het is fijn om je geen zorgen te hoeven maken over slaapplaatsen en regelzaken. 

De reis zelf van Kaapstad langs de kust naar Port Elizabeth en vervolgens van Durban via Swaziland en Kruger naar Pretoria was erg mooi. Wij vonden de reisvolgorde prettig, zo in de winter: het werd steeds wat warmer en beter weer. Voor ons was het reisritme van om de dag verder reizen prima, fijn dat er steeds wat rust was. 

Misschien een punt: een aantal keren waren er 4 slaapplekken in plaats van 5. Met onze jongste ging dat nog wel tussen ons in, maar met iets oudere kinderen gaat dat niet meer passen. (Bedankt voor uw feedback we gaan hier zeker wat mee doen.)

Onze eigen (nederlandse) geschiedenis daar is interessant, maar ook confronterend. Net als de armoede. De natuur en dieren zijn fantastisch. Mooie kusten. Prachtige kloven en panoramalandschap, mooi binnenland bij Oudshoorn en Swartbergpas. Een hele belevenis om in een kudde olifanten of buffels terecht te komen. We denken dat we een goede indruk hebben gekregen van het land en we hebben er zeker van genoten!

Hartelijke groet en baie dankie