Personen: 2 | Periode: Augustus 2017 |

We hebben genoten van de natuur, het land, de mensen, de dieren, het eten en drinken in alle verscheidenheid en tegenstellingen.

Dag Selwyn,

Inmiddels zijn we alweer een week aan het wek na onze vakantie in Afrika. Hierbij willen we jou laten weten dat we erg tevreden zijn over de reis en de organisatie daarvan.
We hebben genoten van de natuur, het land, de mensen, de dieren, het eten en drinken in alle verscheidenheid en tegenstellingen. De keuzes die je voor ons hebt gemaakt waren gevarieerd en hebben ons een goed beeld gegevens van het land.

Alles is goed verlopen en sloot mooi op elkaar aan. De accommodaties waren, behalve in Tsjistikamma, goed tot uitstekend. De accommodatie in Tsjistikamma was oud en het meubilair versleten. Daarbij was de accommodatie niet voldoende uitgerust voor het 'koudere'weer. Gelukkig waren er dekens zodat we ons wel hebben gered.

Wij zullen Lekker Bly zeker aanraden bij onze vrienden en bekenden. Mochten wij nog een keer naar afrika willen reizen zullen wij ons zeker weer tot jullie wenden.

Hartelijk dank voor deze mooie reis.

Karin en Eric