Personen: 2 | Periode: September 2017 |

Alles bij elkaar genomen was de reis goed georganiseerd, hebben we tijdens ons verblijf genoten en genieten nu na.

We zijn net terug van onze reis naar Namibië. We hebben geweldige weken gehad, een reis met onvergetelijke ervaringen. Iedere dag dat we met onze auto een volgende etappe begonnen, was er ook weer een nieuw landschap. De diversiteit in landschappen in dit land is onvoorstelbaar groot. Zo ook de temperatuursverschillen, in Windhoek rond de dertig graden en in Swakopmund aan de kust slechts dertien graden. Maar alle plaatsen die we hebben bezocht hebben een eigen charme. In Swakopmund hebben we de Sandwich Harbour Tour gedaan met Turnstone Tours. Een echte aanrader om een hele dag met een gids deze tour te doen. We hadden wel het geluk dat de gids de eigenaar was van de tourorganisatie. Hij had een enorme kennis van het land, de historie en de flora en fauna.

De onderkomens waren allen tot tevredenheid en de ontvangst was overal vriendelijk. Het personeel was erg behulpzaam, bij aankomst in Halali bleek dat we een lekke band hadden. Twee leden van de security stonden meteen klaar om de band te verwisselen. We moesten wel 200 km rijden om een nieuwe band te kunnen kopen, maar ook bij het garagebedrijf ging men erg voortvarend te werk. Binnen één uur was alles geregeld en konden we onze reis voortzetten. 
We waren trouwens blij dat we besloten hadden een grotere auto te huren met automaat in plaats van de kleine SUV (Renault Duster), die heb je in dit land zeker nodig. De gravelwegen waren niet geweldig en op vele plaatsen gewoon slecht (een wasbord waarover je rijdt).

Alles bij elkaar genomen was de reis goed georganiseerd, hebben we tijdens ons verblijf genoten en genieten nu na.

Baie dankie aan het team van Lekkerbly