Personen: 1 | Periode: November 2005 |

30 november 2005

Waardering reis:Simon Brokke Jij bent: Geboren en getogen in Zuid Afrika en dus hoorden wij leuke verhalen over onder andere jeugdige drankescapades in Knysna. Maar ook openstaand voor moderne standpunten: (weg met de sopkombuis) Alert: omkeren! Mist verdwijnt dus de Tafelberg op. Hulpvaardig: losgeraakte kroon van Jan – tandarts geregeld. Alsmede badkuip eis bij toedeling van de kamers gaat te ver! Je inzet om toch nog “schilderij van de panter” van Charmaine voor mij binnen te halen gaat natuurlijk niet te ver. Hoewel……???Mijn hoofdpunten:
Wildebees Kuil, Kalahari landshappen, heuvels met geometrische patronen van je oogst graanvelden met verstrooide boerderijen met bomen. De simpele “tussendoortjes” bijvoorbeeld – Lunch in Kerkje Riebeekkasteel en vervallen hotel in Prieska voor plas en cola stop. En ook de groene rust en visbraai in Black Waterlodge, Kirstenbosch met René, “Kaap” excursies, braai bij Lida Eksteen met de rooigetooide dichteres(veel kinderen dus ‘snachts dichten!) De dans en muziek Slotapotheose- wat een falset, wat een dikke dansmama en leuke artiesten: Jos en ik hebben spijt dat we niet één van de poppen (beelden) mee konden nemen. Zij viel op de dominee en ik op het rose meiske naast hem.Goede samenwerking met René (Helen) Dooms. Prima bus met aanpassingen. Bovendien de gratis anecdotes en quotes van onze René. Wauw!En zoveel mooie en aansprekende kunstuitingen. Heerlijk! Afrika is voor mij de alerte panter die ik straks aan de muur heb hangen. Simon pas op anders krijg je geen Dikke van Dalen maar een Dikke van Nelly in je bus!Simon ik heb dankzij jou en René en de groep een unieke safari beleefd.

Heel hartelijk dank en veel succes bij de realisatie van je Zuid Afrikaanse plannen en geef daarnaast ruimte voor je scheppend vermogen.

Liefs van Nelly