Personen: | Periode: Mei 2009 |

Beste Anja,

We hebben genoten van de trip en het weerzien van onze familie en de bruiloft in Zuid Afrika.

De organisatie en keuze van het reisprogramma en de accommodaties waren uitstekend. Het weer was op een enkele regenachtige dag na prachtig, waardoor we optimaal van de mooie landschappen, de safari’s en de cultuur van het land hebben kunnen genieten.

Tweemaal heeft Bart ons moeten assisteren, omdat men geen twin bed room (Dundee) had geregeld of dat men ons opnieuw voor de overnachting wilde laten betalen (Ulundi). Zo’n terugvalpositie op Lekkerbly is dan toch wel plezierig. In beide gevallen bood de B&B en het hotel hun excuses aan voor het misverstand.(antwoord is – gelukkig komt dit soort akkefietjes zelden voor – en dan zal je zien gebeurd het ook nog twee keer!)

De lodges waren in hun persoonlijke benadering duidelijk te verkiezen boven de hotels. Aan de andere kant was de afwisseling van eenvoudiger tot luxe onderkomens en tussen blank en zwart management op zich een leuke ervaring. Op deze manier kreeg je een goede indruk hoe de verschillende bevolkingsgroepen leven en over hun land dachten.

Namens ons hele reisgezelschap hartelijk dank voor jullie reisadviezen en organisatie van deze zeer geslaagde vakantie.

Met beste groeten,

Pieter Verkerk