Personen: 4 | Periode: Oktober 2007 |

Beste mensen van Lekkerbly,

We hebben een fantastische vakantie gehad, het was heel mooi en de B & B’s waar we hebben verbleven, waren op heel bijzondere plaatsen en hele leuke mensen. Zo af en toe konden we de slaapplaats aan de hand van de beschrijving niet in een keer vinden maar dan was het meestal het geval dat we onze eigen invulling gingen geven en niet exact opvolgden wat er stond.

Onze huur auto was een “Fiat Multipla” :ik riep gelijk dat het een debiele auto was, het voordeel echter veel ruimte in de binnenkant. De grenspost bewakers bij Swaziland vonden vooral het design van het dashbord heel mooi vergelijkbaar met een vloerkleed en een lol dat ze hadden.

Bij Golden Gate liet de Fiat het afweten en zijn wij uitgestapt omdat het vehicle niet de berg op kon. De andere dagen toen we zonder bagage naar boven gingen lukte het wel. En zoals jullie het misschien al gehoord hebben is hij bij Paarl om een garage beurt gegaan en hebben wij, toen we op Mooi Bly verbleven een andere auto gekregen nl. een diesel VW bus helemaal top. Hiermee hebben we de eindbestemming bereikt Kaapstad. Een mooie stad veel gezien en gedaan en wat een super guesthouse.

Vooral de plaatsen waar we verbleven met aardige gastheer/gastvrouw, zeer gastvrij en vriendelijk, op prachtige plaatsen, waar hebben jullie ze gevonden? Echt onze complimenten.

In deze korte beschrijving mijn dank voor de prachtige reis die jullie, samen met ons hebben uitgestippeld.

Vriendelijke groeten Gerhard van der Linden, Gerrita Brommer