Personen: 6 | Periode: Mei 2011 |

Beste Anja,
Eindelijk ben ik er aan toegekomen om je een reactie te sturen.
We hebben een fantastische vakantie gehad, samen met de allerbeste gids. Robbie paste goed OP ons en paste ook goed BIJ ons. Nooit één seconde te laat en een heel goede chauffeur.
We hebben leuke excursies gehad, De 2 in Swakopmund waren schitterend. Tommie, van Living Desert , was een attractie op zich. Maar ook de boottocht was heel leuk en goed verzorgd (mag je wel zeggen). De enige excursie die niet leuk was, was die bij de The White Lady Lodge. Hier hadden ze de houding van; “er is voor betaald, dus we doen het dan maar”. Iedereen (behalve wij) wist dat we geen olifanten zouden zien, want die waren niet in de buurt. Verder hebben ze ons 2 uur rondgereden, zonder aandacht voor de gasten.
In de Twyfelfontein hebben we de tocht overgedaan (nadat Robbie had uitgezocht of er ook werkelijk olifanten in de buurt waren). Wat een verschil; een leuke gids, die veel te vertellen had. En na 10 minuten kwamen we de olifanten al tegen. Deze gids wist waar hij wezen moest.(wij hebben inmiddels dit met White Lady lodge dit besproken en er is beterschap beloofd. Wij houden ze in de gaten)

Namens ons alle 6, bedankt voor de verzorging van de reis. Er mankeerde helemaal niets aan. Alles was geregeld zoals het geregeld moest zijn.

PS: 2 foto’s in de bijlage. De Sossusvlei met water; dat was 15 jaar geleden voor het laatst is ons verteld.

Groeten, namens Bep, Marijke, Jaap, Anton,Chris………..Jet