Personen: | Periode: Februari 2011 |

Erica,

We zijn inmiddels weer een paar dagen thuis dus tijd voor wat terugkoppeling. De wensen die wij bij het plannen van de reis zijn aangegeven zijn aardig in vervulling gegaan.
De afweging tussen het reizen en het verblijven op een bepaalde plaats was goed. In 3 weken tijd kun je dus niet geheel Zuid Afrika bekijken. Was een goede keuze. Op bepaalde plaatsen zou een langer verblijf zelfs zeer aangenaam geweest zijn. Vliegreis en autohuur was prima geregeld. Excursie de eerste dag ook OK. Cathy leuke aardige dame.

Wat de accommodatie betreft hadden we aangegeven dat we kleinschalige en gezellige adressen wilden met toch wat luxe. Over het algemeen was dit goed met een paar positieve uitschieters (La Plume in Oudtshoorn en Ballindarry in Robertson). Hilde en Luc heel aardige mensen, weten precies wat wij als verwende Nederlander willen. Jammer dat we hier maar 1 nacht waren. Ook heel aardige mensen ontmoet in Knysna, de eigenaren van Brenton Hill, zeker een extra vermelding waard. Moeten jullie zeker aanbevelen bij jullie klanten.

Al met al een mooie vakantie in een mooi land. Tenminste dat gedeelte dat wij gezien hebben.

Met vriendelijke groet,

Jan Fiers