Personen: 13 | Periode: Mei 2018 |

Beste Anja, Simon en natuurlijk Bart,

Hartelijk dank voor jullie goede zorgen, wij hadden een voorspoedige reis terug naar Nederland en kijken terug op een fantastisch en wat ons betreft zeer geslaagd verblijf in Zuid-Afrika. We zitten nu nog op ons terras -in de zon, met een “Backsberg Sauvignon-blanc” in de hand- naar alle foto’s te kijken en blijven daardoor nog even in de vakantiesfeer. We zullen jullie nog wel een kleine selectie doormailen.

Groeten, Joep Verweij

groep Verweij

Hallo Anja,

Ook van ons nog een reactie op de fantastische reis die we hebben gehad. Want dat was had! Door de energie die er door jou en Simon is gestopt in de voorbereidingen en de plaatselijke expertise van Bart, is de reis helemaal geworden wat we er van verwacht hadden. We hebben genoten van de locaties, de locale gerechten, de wonderschone natuur en vergezichten, de mensen die we hebben ontmoet, de humor van Willy de chauffeur en de expertise en kennis van Bart.

Lekkerbly is een organisatie die we van harte aanbevelen aan anderen die van plan zijn een op maat gemaakte reis te maken zoals wij hebben gedaan. Het is werkelijk op ons lijf geschreven en op elk moment wordt rekening gehouden met de wensen en eigenschappen van de groep. Wij gaan zeker nog een keertje terug naar dit fantastische land…..We denken er allemaal met ontzettend veel plezier aan terug !!!! Met veel plezier wil ik als referentie voor andere geinteresseerden optreden en mogelijk zien we elkaar een keer op de vakantiebeurs.

Baie dankie,

Marc, Ellen en boys Verweij

groep Verweij

beste Anja, Bart en de rest van het Lekkerbly team,

bedankt voor de gewelige reis en prima begeleiding van Bart en Willy. Wij hebben genoten van het prachtige Zuid-Afrika, de ‘fijne plekkies’ die we elke dag te zien kregen (Bart weet wel wat ik bedoel) en de mooie accomodaties die jullie voor ons hadden geregeld.

Baie dank !!

hartelijke groeten,

Jolande, Joost, Anouk, Niels en Tamar