Personen: 8 | Periode: November 2008 |

Hallo Anja – en alle anderen,

we zijn gisteren terug gekomen van een werkelijk schitterende vakantie. We hebben genoten van dit ontzettend mooie land , van zijn cultuur , manier van leven, aangename temperaturen, vriendelijke mensen, lekkere eten en wijnen, goede wegen, enz enz. Ook hebben we een heel goede indruk gekregen van Z afrika met zijn onderlingen verschillen en verhoudingen.De rondleiding onder leiding van Pieter in J.Burg en het bezoek aan het apartheidsmuseum met zijn tekst en uitleg schaafde onze kennis over dit land weer helemaal bij.

Bij deze ook een loftrompet naar Lekkerbly team, alle accomodatie waren uitstekend alsmede de ritafstanden naar de onderlingen acc. waren heel goed te doen. De huurauto’s waren prima en het links rijden was even wennen maar al gauw gewoon. Een klein verwisseling was er in het Krugerpark gemaakt vwb de game drives ,en het was even onduidelijk of wij wel betaald hadden, maar dat is allemaal goed gekomen. Een kleine tip wil ik wel even geven, aangekomen bij Talamati Bushveld [ werkleijk heel mooi] hadden we geen besef dat er geen winkel op het park was om de selfcatering in te kopen. We moesten even snel 60 km rijden om boodschappen te doen maar dat lukte wonderwel.

Wij hebben heerlijk gekuier en nageniet nog volop van de HELE MOOIE VAKANTIE IN EEN PRACHTIG LAND. Wij sluiten echt niet uit dat er nog een keer een vervolg op deze reis komt.

BAIE DANKIE

Namens de gehele groep,

Harry van Emmerik.