Personen: 6 | Periode: December 2012 |

Hallo Erica,

Sorry dat ik wat laat reageer op je lieve welkom terug mail.

Wij hebben enorm genoten van de prachtige reis in het BAIE MOOI ZUID AFRIKA!!!!

Onze vluchten waren allemaal keurig geregeld!!! De accommodaties waren heel goed, het ontbijt heerlijk en de gastvrijheid voortreffelijk!!! De guesthouses waren super!!! En dan het prachtige hotel in Robertson, prachtig, prachtig!!!! Daar waren we op 1e Kerstdag, we hebben daar ook een heerlijk Kerstdiner genoten.

Het enige wat minder was, waren enkele routebeschrijvingen en vooral die naar Swaziland, daar kwamen we ver in de avond aan, pikkedonker en zeer slecht aangegeven. Terwijl we morgens al vertrokken waren en ruim de tijd hadden volgens de routebeschrijving. Toen hadden we veel spijt dat we toch niet voor een tomtom gekozen hadden en zo weinig van het prachtige park in Swaziland hebben kunnen zien. Bij het vliegveld in Port Elizabeth hebben we voor het tweede gedeelte van onze reis toch voor een tomtom gekozen.(Vanwege de vele veranderingen op de wegennet in Zuid-Afrika word het steeds moeilijker om een accurate en actuele route beschrijving aan te maken. Wij zijn inmiddels overgestapt om standaard een GPS systeem bij alle Fly Drives aan te bieden)

Ons pap (opa) heeft enorm genoten van zijn reis naar Zuid Afrika, hij vond het jammer dat hij al na 10 dagen weer huiswaarts moest keren. Hij had graag de hele reis met ons meegemaakt. Hij vertelt trots zijn belevenissen van Zuid Afrika aan familie, vrienden en bekenden.

Erica bedankt voor het samenstellen van onze prachtige reis!!!! (BAIE LEKKER REIS), we zullen Lekkerbly zeker promoten bij onze familie, vrienden en bekenden.
Mochten we zelf nog een keertje richting Zuid Afrika gaan dan zullen wij zeker eerst in Steenwijk aan komen.

Heel groeten van Joyce, Judith, Henry, Opa Henk, Ben en Laurien