Personen: 2 | Periode: Oktober 2014 |

Dag Erica,

De koffers staan weer op zolder en we hebben een begin gemaakt met het sorteren van alle foto’s. Hoogste tijd om jullie te bedanken voor het organiseren van deze prachtige vakantie.

Het was erg indrukwekkend. Wat is Zuid-Afrika schitterend in haar landschappen, het klimaat en vooral ook de mensen. Zelden hebben wij ons zo welkom gevoeld. Of het nu in een B&B, een lodge, restaurant was: overal zijn wij met een enorme vriendelijkheid en gastvrijheid ontvangen.

Nergens hebben we ons bedreigd of zelfs maar onprettig gevoeld. Opvallend vonden we ook de hoffelijkheid in het verkeer. Het lijkt wel of de Zuid-Afrikanen als motto hebben: laten wij het elkaar zo aangenaam mogelijk maken.

We zouden geen Hollanders zijn als we helemaal geen kritiekpuntje hadden. Dit betreft het hotel in Graskop. Dit geldt zeker niet de kwaliteit van het hotel of de bediening. We vonden de ligging wat minder geslaagd. Omdat het hotel dicht aan een druk kruispunt ligt is het vrachtverkeer erg en nadrukkelijk hoorbaar. (Wij vinden het jammer om te horen dat dit niet is bevallen. Normaal boeken wij de Garden Rooms. Deze liggen achter in en hebben geen last van het verkeer.)

Al met al: we zien terug op een prachtige vakantie die we niet snel zullen vergeten. En we zullen niet schromen om Lekkerbly bij gelegenheid aan te bevelen bij Zuid-Afrika gangers.

Baie dankie!

Met vriendelijke groet,
Karin van den Elsaker
Sjouke van der Meulen