Personen: 5 | Periode: Juli 2014 |

Dag Anja (en Selwyn en de rest van Lekkerbly),

Inderdaad zijn wij vandaag teruggekeerd van onze prachtige Zuid-Afrika-reis. Alles is prima verlopen en we hebben geen grote problemen ondervonden. Een prachtige ervaring, waar we wellicht later nog wel wat meer van zullen laten horen aan jullie. Voor nu: zeer veel ‘DANKIE’. Het was echt geweldig.

De terugreis verliep niet helemaal vlekkeloos, maar dat ligt buiten jullie ‘verantwoordelijkheid’. Door slecht weer op Schiphol had onze vlucht van vanochtend vanuit Frankfurt (planning 8:00 u) aanvankelijk 1 uur vertraging, maar later werd deze helemaal gecanceld. We werden overgeboekt naar een andere vlucht van 9:15 u, maar die vertrok uiteindelijk rond 11:30 u. Dat had echter weer tot gevolg, dat slechts 2 van onze 5 koffers overgeplaatst waren naar dit toestel, waardoor we nog wachten op de resterende 3. We gaan er echter van uit dat dit wel goed gaat komen en dat deze morgen thuis worden bezorgd. Uitendelijk waren we met een vertraging van een uur of 4 vanmiddag thuisgekomen. Moe, maar zeer voldaan.

Zoals gezegd, wellicht later nog meer, maar nogmaals: zeer bedankt voor jullie niet onbelangrijk aandeel in deze geweldige ervaring. Ons doel was (een beetje) om de Big Five te gaan zien. Dat is op het luipaard na gelukt. Bij het vertrek uit Kruger gaf de guard ons met een brede grijns mee, dat dat een goede reden is om nog een terug te komen. En dat hadden we zelf kort daarvoor ook al geconstateerd!

Groet, Fam. Van der Kamp (Andre, Elly, Niels, Marlinde, Wouter)