Personen: 3 | Periode: December 2014 |

Dag Anja,

We hebben het fantastisch gehad. Een hele dikke pluim voor de organisatie.

Alle overnachtingsplekken waren prima. Wat heel fijn was was de ligging van de accommodaties dichtbij de snelweg. Omdat we het links rijden niet gewend zijn was dit wel heel fijn. In Kaapstad belandden we even in een hele drukke situatie in Long street, maar Marije heeft zich er dapper doorheen gereden. De ligging van het hotel was geweldig. Aan de ene kant Long street en aan de voorkant Green market square.  We hebben er heerlijk souvenirs gekocht, en genoten van de straatmuziek.

De excursies waren meer dan top. Dit geldt voor de trip die we met Stuart over de Sani Pass naar Lesotho hebben gemaakt. Hij heeft ons niet alleen veilig over de dirth road gereden, maar ook zijn kennis en oog voor de natuur was geweldig. We hebben een schitterende dag met hem gehad.

Ook de trip naar Sowetho was indrukwekkend. We hebben veel mee gekregen van de cultuur en de geschiedenis van Sowetho. Op een open manier konden we al onze vragen stellen en kregen we open antwoorden over de turbulente geschiedenis van Sowetho en Zuid Afrika. We zijn veel te weten gekomen. Heel bijzonder. Deze twee dagen met begeleiding van een gids gaven ons de ruimte om te genieten van alles wat er te zien en te beluisteren viel. Zelf kun je dit onmogelijk zo goed organiseren.

Het was een fijne reis, met heel veel afwisseling. Marije weer zien en een week met haar optrekken. De dieren in Addo’s Elephant park. De mooie en indrukwekkende landschappen van Zuid Afrika. Bruisend Kaapstad, de prachtige natuur. De vriendelijke mensen die heel open zijn en snel contact maken.

Door de perfecte organisatie hebben we van alles kunnen genieten.

Dank je wel

Groeten van ons allemaal.