Personen: 4 | Periode: Mei 2019 |

Hallo Anja en Simon,

Zoals afgesproken een reisverslagje.
Ong. 10 maanden geleden stuurde ik jullie een mailtje met onze reiswens. Simon overviel me door me onmiddellijk te bellen om eea te overleggen. De meeste reisorganisaties mailen iets terug maar jullie belden. Ik kreeg tijdens dit gesprek vertrouwen in jullie organisatie en dat bleek geheel juist te zijn.
Want wij hebben het geweldig gehad. Alles was precies zoals wij het bedoeld hebben. Wij hadden een bepaald budget uitgetrokken. Ook daar is niet van afgeweken. Tenzij op onze wens. Dit was echt een vakantie op maat gemaakt, hij paste ons precies. Alle accomodaties waren klein en rustig, zoals wij het graag hadden.

Ik heb geprobeerd een kort reisverslag te schrijven. Het is niet echt gelukt. Maar ik zit nog steeds zo vol met verhalen dat ik wel 25 keer zoveel zou kunnen schrijven of vertellen. Wij hebben met deze vakantie ons 12,5 jarig huwelijk gevierd en het was een reis om nooit te vergeten. Een standaard reis uit welke gids dan ook had niet zo goed kunnen zijn. Ik heb al `reklame`voor jullie organisatie gemaakt in de vertrekhal van JNB en zal dat zeker blijven doen.
Want jullie hebben er voor gezorgd dat deze vakantie een geweldige herinnering zal zijn. Maar vooral heel knap dat jullie onze wensen om hebben gezet in een reis die precies bij ons paste.

Heel erg bedankt daarvoor
Baie dankie

Ingrid-Aart-Thijs en Loes Jansen van ´t Laar

P.s. Hebben jullie nog een rode wijn tip? Zo lekker als ze in Zuidafrika zijn heb ik ze hier de afgelopen 2 weken niet kunnen vinden.(antwoord is – natuurlijk weten wij daar raad mee en hebben dat ook doorgegeven)