Personen: 2 | Periode: Februari 2014 |

Beste Anja,

Jazeker, we hebben het fantastisch gehad.
Wat een schitterend land.

Alles was perfect verzorgd waarvoor hartelijk dank. Ik ben ook heel blij dat we de rit op deze manier gepland hebben, Kruger was toch wel het hoogtepunt en daarom goed om aan het einde van de rit te hebben.
Enige echte tegenvallertje – en volledig buiten ieders invloed – was het weer in Hazyview/Panorama Route: het was dusdanig mistig dat we rondom God’s Window met moeite het einde van onze motorkap konden zien.
Er was simpelweg geen uitzicht, alles zat potdicht. Pure pech dus. Gelukkig was het rondom Lowveld Viewpoint en Bourke’s Luck wel schitterend.

Ik denk dat wij terugkijkend wellicht toch net even meer plezier hadden kunnen hebben met een wat hogere auto: de wegen zijn zeker als je van de N wegen afgaat vaak erg slecht en vol grote pothole’s waardoor je met een hoge auto misschien beter uit de voeten kan. Diverse parken bieden wat minder ondekte route opties voor 4×4 auto’s wat ook leuk kan zijn. Maar vooral de hoogte van het gras in deze periode maakt dat je in een relatief lage personenauto minder ziet.

Nu was de meerprijs van een hoge (SUV) erg groot waardoor wij dit niet gedaan hebben maar misschien voor sommige reizigers toch een pre.

Anja – nogmaals dank voor al je goede zorgen. Ik kijk werkelijk waar terug op een fantastische tijd.
Wellicht tot in de toekomst want ik wil met mijn vriendinnetje zeker nog teruggaan naar Afrika, maar dan nog een stap avontuurlijker, richting het centrale gedeelte.

Groeten
Michael