Personen: 4 | Periode: September 2012 |

Hallo Anja en medewerkers(sters),

Mij hebbe lekker gekuier en gesond terug gekom en heb nog lekker nageniet van ons reis.

Je ziet dat het Afrikaans lukt. We hebben een geweldige mooie reis gehad dank zij jullie reisbureau en goede reis- en route beschrijving. We hebben genoten. De stadstour door Johannesburg en Soweto met Gertie Tuinder was geweldig. Alle overnachtinglocaties waren prima en op de hoogte van onze komst.
De autohuur leverde geen enkel probleem op. Goede auto, 4×4 Nissan double cap pick-up met goede banden. Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling.
We hebben in Pretoria bij Liza’s Cottage “de lekkerste omeletten van Zuid Afrika gegeten” bij Gert Jonker en zijn vrouw. Wat een aardige mensen.
De verdere reis verliep zonder enig probleem. De grensoverschrijdingen verliepen goed en er ging dus een wereld voor ons open. Formulier hier en formulier daar. In totaal ongeveer 20 stempels in ons paspoort en een heus Visum voor Zimbabwe.
De rust en schoonheid van het land, de geweldige accommodaties, de vele dieren (olifanten, zebra’s, leeuw, python, neushoorns etc) en niet te vergeten de gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen in Botswana hebben diepe indruk op ons gemaakt. (daar kunnen wij Europeanen nog veel van leren)
Oddballs Enclave in de Okavango Delta spant qua gastvriendelijkheid de kroon en de full-service is geweldig. Het eten doet niet onder voor een sterren hotel en het personeel is geweldig vriendelijk.
Een olifant op 3 meter van je tent ’s avonds maakt het compleet.
Alle andere onderkomens waren ook klasse hoor. De Lodges in het Marakele Nationale Park als afsluiting zijn een aanrader. De hele reis geven wij dan ook een dikke 9 als cijfer.

We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor deze mooie en onvergetelijke reis en zullen iedereen aanraden om voor Zuidelijk Afrika reizen contact op te nemen met Lekkerbly Tours & Safaris.

met vriendelijke groeten,

Dick Drenth