Personen: 4 | Periode: Februari 2005 |

Geachte heer Brokke,

In de eerste plaats. Zuid Afrika is zo mooi! Ik ben blij dat we ziijn gegaan, ook al was een dag of 10 eigenlijk te kort. Wij hebben de reis ervaren als uiterst plezierig. De akkomadatie was uitstekend. Alles was perfect geregeld. Mensen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom een genoegen!!

Als ik toch een opmerking mag maken. We verbleven twee dagen in de Olive Grove in Beaufort-West. Dat was een prima verblijf. Alleen, we besloten de volgende dag naar Oudtshoorn te gaan bij wijze van dagtochtje. Daardoor moesten we natuurlijk twee keer dezelfde rit van 180 km rijden. Misschien was het handiger om in plaats van twee overnachtingen in Beaufort, een overnachting in Oudtshoorn te plannen. Dat zou erg veel rijden schelen. Verder geen enkel probleem hoor! De rit is ook de moeite waard. (antwoord is – er is het prachtige Karoo National Park 15 minuten rijden vanaf deze accommodatie. Wij geven dit duidelijker aan in de toekomst)

Nog een nadeel, mijn gezin wil nergens anders meer naar toe, niet naar Frankrijk , Spanje of Italie.Ze willen alleen nog maar naar Afrika……………!

Met vriendelijke groet.Ignez de Herder