Personen: 4 | Periode: Augustus 2008 |

Beste Anja en Simon Brokke,
We willen jullie nog laten weten dat we zo genoten hebben van de Zuid Afrika reis die we in augustus j.l. hebben gemaakt. Het land heeft ons hart gestolen. We genieten nog dagelijks na, door het bekijken van de vele, vele foto’s die we gemaakt hebben. Bas heeft er een prachtige Dvd van gemaakt met Zuid Afrikaanse muziek en muziek van Stef Bos op de achtergrond.

We hebben in de 4 weken dat we rond trokken zoveel gezien en beleefd. Het heeft grote indruk op ons achter gelaten. Vooral het verblijf bij de mensen “thuis”, de zogenaamde B&B, is ons goed bevallen. We hadden daardoor contact met de bevolking en konden met hen in gesprek gaan over het leven en wonen in Zuid Afrika. Schitterende plekken hebben jullie voor ons uitgezocht. We denken dan aan Lady Grey, Oudtshoorn, Swaziland, Mkhaya, ja eigenlijk alle plekken waren mooi. Soms hadden we te weinig tijd om alles goed te bekijken. Dat is een nadeel als de accommodatie van te voren vast ligt. Een volgende keer zullen we dan ook wat langer op één plek willen blijven. Daarmee geven we al aan dat we zeker terug willen naar het prachtige continent.
Inmiddels hebben we al veel mensen gewezen op Lekkerbly. En voor zover ik weet zijn er ook al mensen geweest die jullie hebben ingeschakeld om een reis te boeken.

Graag willen we jullie nogmaals bedanken voor de inzet.

Met een hartelijke groet – Ina en Bas Hoogsteder