Personen: 2 | Periode: September 2007 |

Hallo allemaal,

Het heeft even geduurd, maar toch een berichtje van ons.

Onze vakantie is heel fijn geweest! Hele mooie dingen gezien en lekker genoten.
Veel B&B waren super! Vooral Liza’s cottage’s, Misty beach en maar bovenal Cleveland in Kirkwood. Wat een genot om daar te verblijven!

Het ontvangst van Bart en de dames was erg fijn! Water mee in de auto als je net 11 uur hebt gevlogen! En ons wegwijs gemaakt met de linksrijdende-auto en de honderden mensen langs de snelweg. Heel prettig!

Een aanrader qua ‘attractie’ is het Basotho cultural Village op de weg naar Clarens. Echt een leuk openluchtmuseum, waar acteurs laten zien hoe de Basotho mensen leefden en leven. Welkom geheten door de chief met bier, aangekleed als de chiefs-firstwife, proeven van jagers-voedsel en het luisteren naar ,muziek. Echt leuk! Het is nergens in een boekje aangegeven en lijkt ook heel klein, maar is groot, mooi en zéker de moeite waard als je naar Clarens/Golden Gate toe gaat!

In Clarens kan je ook leuk Raften! En het paardrijden daar is ook leuk, al moet je dat wel in het park doen, en niet daarbuiten. Het is buiten het park namelijk 2x zo duur! Clarens zelf is ook een leuk stadje!

Misschien kunnen jullie aanbieden ook Robbeneiland te boeken voor de mensen. Wij hadden de laatste tickets van de komende dagen! Van woensdag tot zaterdag zat alles al helemaal vol! Op die 2 kaartjes van ons om 17.oo na!(antwoord is – probleem met vooraf boeken (plus betalen) is het weer. In het verleden kwam het voor dat op de geboekte datum door weersomstandigheden geen bezoek mogelijk was dus weggegooid geld. LB)

Dank jullie voor het begeleiden van onze mooie vakantie!

Groeten, Kirsten en Henri