Personen: 2 | Periode: Oktober 2010 |

Hallo Anja Brokke en de rest van het Lekkerbly team,

Weer ruim 2 weken thuis en terug in het alledaagse ritme, willen we jullie laten weten dat we een fantastische reis hebben gehad en Namibië heeft ons hart gestolen. Wat een prachtig ongerept en veilig land om te reizen met een schitterende natuur.
Ook de Westkaap in Zuid Afrika vonden wij bijzonder mooi.
De lodges en de andere verblijfadressen waren zeer goed verzorgd met vriendelijk en behulpzame mensen. Het vaak kleinschalige karakter gaf ons het gevoel dat we echt gasten waren en niet zozeer de zoveelste toerist.
Dit alles maakte de reis compleet!

In Pretoria hebben wij bij het ontbijt nog even kort kennis kunnen maken met de heer Brokke!

Met vriendelijke groet
Paul en Jeannette Vonk

Hallo Anja,

Baie dank voor jouw welkomsbericht.

We hebben een geweldige reis gehad, heel veel gezien, prachtige natuur, heel veel gedaan en ontzettend aardige mensen ontmoet.
Alle questhouses even gerieflijk en mooi, lieve mensen die ons welkom heetten. Het begon in Kaapstad met Cathrine een erg lieve meid en het hield gewoon niet meer op. In één woord GEWELDIG alles.

De hut in de Golden Gate was een ervaring op zich, ’s-avonds lekker de open haard aan en ’s-morgens een ontbijtje op het balkon in de zon.

Kapama was de kers op de taart, hier wisten we even niet meer wat ons allemaal overkwam, daar hebben we 4 camedrives gehad, geweldig en soms adembenemend.

Anja al met al een hele mooie ervaring en wij allen hebben ons hart aan Afrika verloren, we gaan er zeker weer heen en hopen de reis dan weer met jou te mogen samenstellen. Alle lof naar Lekkerbly.

Hartelijk groeten,

Rinus, Henny, Hans en Joke.