Personen: 2 | Periode: Oktober 2008 |

Beste Simon & Anja,

Allereerst onze hartelijke dank voor de onvergetelijke reis die jullie voor ons in elkaar gezet hebben. We zijn dit weekend weer teruggekomen. Het was in een woord geweldig. Speciaal dank voor:
– De overduidelijke beschrijvingen
– De heerlijke lokaties. Bijzonder warme herinneringen hebben wij aan Namtib Biosphere (jullie moeten hartelijke groeten hebben van Thorsten en Lynn) en de Ohange lodge (eveneens groeten van justus en Carla). Simon, je had helemaal gelijk: Marianne (stellenbosch) is ook weer een heerlijke plek
– De bijzonder mix tussen reizen en relaxen
– De tour die we in Swakupmond gedaan hebben (desert life tour) is absoluut een aanrader!
– Goede advies qua auto
– en eigenlijk ook het hele proces erom heen.
Kortom, alles was prima: alleen bij Waterberg had de lokale lodge een foutje gemaakt (reservering verdwenen), maar jullie ZuidAfrikaanse collega (Bart?), heeft dit zeer snel rechtgezet. (antwoord is – de boeking was wel gemaakt en betaald ze hadden het alleen “vergeten” in hun boek te schrijven vandaar dat Bart zo boos was op hun. Dit komt gelukkig bijna nooit voor.)Ik hoop dat jullie zo door blijven gaan. En mochten jullie nog (bv voor de site) aanbevelingen van klanten willen, dan kun je altijd bij ons terecht!

Aanvullend vraagje alvast: Organiseren jullie ook reizen naar andere landen in afrika buiten Namibie en Zuid afrika?

Groeten en nogmaals hartelijk dank voor alles!

Monique en Ties Rijkers