Personen: | Periode: November 2009 |

Hallo Anja,

Dank voor de fijne reis. We hebben enorm genoten van de m.b.v. van jou uit gestippelde reis door Zuid-Afrika. Wat een mooi land. De b&b waren erg goed en mooi ingericht. Soms met mooie uitzichten bv. in Kaapstad hadden we uitzicht op de Tafelberg.

In Kirkwood bij b&b Cleveland hebben we genoten van een heerlijke braai met de 4 andere gasten van Lekkerbly. Deze gasten kwamen uit Grave. De plaats waar wij 20 jaar geleden ook gewoond hebben. Zo hebben we ook nog herinneringen opgehaald tijdens de vakantie in Afrika!

Van de culturele dagtocht hebben we ook erg genoten. Wat doet Cathy dat op een fijne relaxte manier. Het bezoek aan de townships heeft een grote indruk gemaakt.

De huurauto was ook prima. Volgens ons stond er in de papieren dat daarbij inbegrepen was een telefoonkaart . Dat bleek niet zo te zijn. Vliegreis: de heen reis was prima. De terugreis was iets minder comfortabel. De zit ruimte was erg krap en ook de gangpaden waren erg nauw. Op zo’n lange reis is dat niet prettig.Deze opmerking hebben we inmiddels ook naar de KLM verzonden.

Anja baie dank

Dirk en Maartje Luijt