Personen: 2 | Periode: November 2008 |

Beste Mw. Brokke, beste Anja,

Even een kort berichtje over onze belevenissen in Zuid Afrika. Laat ik beginnen met te melden dat alle reisinformatie prima klopte; de dagvlucht heen verliep voorspoedig en op tijd; de nachtvlucht terug verliep eveneens op tijd, maar omdat het mijn vrouw en mij niet lukt in slaap te komen tijdens zo’n vlucht, hebben we het ervaren als een vreselijk lange en ongemakkelijke zit.

Het bezoek aan onze familie in Centurion (Wierda Park) was heel goed; we hebben veel bijgepraat en op warme wijze afscheid van elkaar genomen.

Wat betreft onze vijfdaagse trip met Simon Vegter van Wild Wings Safaris zijn we uiterst tevreden. Simon is een 31-jarige geweldig enthousiaste en goed-georganiseerde jongeman; hij heeft ons prima heen en weer en door het Krugerpark gereden met prima auto’s (hij is een goede en verantwoordelijk rijdende chauffeur); in het park bleek hij een onuitputtelijke bron van informatie te zijn over dieren, diergedrag en vooral ook vogels. De safaridagen zijn lang (half vijf ’s ochtends op etc.) en vermoeiend maar zeer de moeite waard. We hebben heel veel dieren gezien, vaak op korte afstand, incl. de beroemde “big five”.
Samenvattend: wij kunnen en zullen hem van harte aanbevelen als gids-chauffeur-en kok, speciaal voor al diegenen die echt geinteresseerd zijn in het spotten van wildlife in het Krugerpark.

met vriendelijke groet
Eduard Koster