Personen: 2 | Periode: Juni 2007 |

Beste Simon en Bart,

We zijn zonder problemen en met veel mooie herinneringen weer terug in het grijze Nederland. Zoals beloofd hebben we bijgaand even een kort verslag van onze reis gemaakt, welke jullie naar wens mogen gebruiken voor website bijv. Mochten jullie anderzins eens een referentie nodig hebben dan kunnen jullie altijd bellen of mailen, we zijn namelijk erg te spreken over zowel de reis als organisatie hiervan…ongekend.

Heel veel succes en ik weet zeker dat we nog een keer een reis via jullie zullen boeken.

Met vriendelijke groet,

Remco Groot Beumer

Zoals beloofd sturen we jullie nog even een kort verslag van onze geweldige reis door het Afrikaanse landschap. Het is nog mooier geweest als we ons vooraf hadden voorgesteld. We zijn op een zeer divers aantal plekken geweest op deze aardbol, maar we hebben zelden zoveel diversiteit mee gemaakt als in deze reis van Johannesburg tm Kaapstad. Enkele punten die ons zullen bijblijven:

•De prachtige en afwisselende natuur en vergezichten en de fijne ritten hierdoor (km vliegen voorbij)
•Veel wilde en mooie dieren van dichtbij gezien
•De vriendelijke bevolking waarmee je ontzettend snel contact maakt en die je graag veel vertellen over Zuid Afrika. Zeker tijdens de diverse braaien.
•De perfecte en diverse accommodaties welke inderdaad allen een vijfsterren gevoel gaven, het was na elke rit weer spannend om te zien waar we mochten overnachten. Bijzonder vermelding is B&B Cleveland in Kirkwood, waar gastvrijheid echt een hele nieuwe betekenis krijgt.
•Heerlijk eten en drinken (zeker een aantal kg erbij in deze 3 weken)

Het links rijden was prima te doen, na 1 uur ben je niets anders gewend. Ook waren de wegen goed en de bewegwijzering prima. Van eventuele criminaliteit hebben wij niets gemerkt, met een beetje gezond verstand zul je hier niet snel in de problemen komen. Voor ons was de tijd van het jaar (juni, hun winter) een voordeel om te reizen, aangezien het overal ontzettend rustig was en we alle aandacht kregen. Qua weer was het ook perfect, continue tussen de 20 en 25 graden en maar 1 dag regen.

Nogmaals dank, alles was perfect geregeld en we hebben ook erg van de dagtour met Bart genoten. Niets anders als lof dus. We zullen zeker nog eens een reis via jullie boeken (wellicht dan met een stukje Namibie of Botswana erbij). Veel succes,

Remco en Wencke