Personen: 2 | Periode: November 2010 |

Hallo Anja en Erica,

Helaas is de vakantie alweer voorbij. We hebben een fantastische tijd gehad en erg veel mooie dingen gezien. Voor Frank was het bijzonder om eindelijk eens te ervaren wat Esther zo mooi vindt aan ZA. Voor Esther was het geweldig om eindelijk weer terug te zijn.
Wat betreft jullie aandeel: het was allemaal ontzettend goed geregeld! Alle accomodaties waren fantastisch en erg afwisselend! Ook met de auto is alles goed gegaan. Hij werd ook mooi op tijd bij het hotel afgeleverd. Hertz heeft alles goed geregeld, met zowel vooraf als achteraf een gezamenlijke schadecontrole. Misschien nog een tip richting jullie kant: mochten jullie nog eens gebruik maken van Mpila (Imfolozi) en Injisuthi, dan zou het goed zijn om aan de klanten te vermelden dat er geen restaurant aanwezig is. Voor Injisuthi was dit bij ons bekend, maar van Mpila wisten we dat niet, waardoor we alleen ontbijt mee hadden genomen. Gelukkig was er wel een winkeltje waar we wat eten konden kopen met zeer beperkte keuze, dus we hebben ons gered.

In ieder geval heel erg bedankt voor alles! Voorlopig kunnen we nog nagenieten (en heimwee hebben) en mochten we weer in de gelegenheid komen om terug te gaan, dan komen we zeker weer bij jullie terug.

Met vriendelijke groet,
Frank en Esther