Personen: | Periode: December 2009 |

Anja,

Wij hebben een voortreffelijke vakantie gehad. De route was zeer mooi en de hotels uitstekend. De meeste (voornamelijk B & Ben Guestfarms) hadden goed rekening gehouden met Ineke’s voedsel. Er werd soms extra brood voor haar gebakken.

Een van de hoogtepunten was Deltakamp. Wij dromen er nog iedere nacht van. Een klein min puntje was de auto. Wij zouden die om acht uur afgeleverd krijgen maar om administratieve redenen was dit pas negen uur. De auto had 36.000km op de klok en zat vol krasjes en duikjes. Ook vond ik de banden aan hun eind van hun levensduur. Ik heb hier een foto van. Toen wij drie uur onderweg waren werden wij gebeld door Budget met de mededeling dat wij recht hadden op een nieuwere wagen. Wij hebben ze verteld dat wij al onderweg waren en zij beloofde een oplossing te vinden. Dat was het laatste wat wij gehoord hebben van Budget.
Zo je zo vriendelijk kunnen zijn een schade formulier op te sturen want ik heb inderdaad een nieuwe band moeten kopen in Namibie.(Dit komt helaas soms voor. gelukkig was de auto zelf in goede technische staat. Het beste is dan gelijk een andere auto te vragen. Formulier komt er aan)

Last but not least, heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen en voor jullie een goed e kerst en een gezond nieuw jaar.

Groetjes
Arie & Ineke Bos