Personen: | Periode: November 2009 |

Hallo,

Wij hebben ontzettend genoten van onze reis door het mooie Zuid Afrika. We zijn ook erg blij dat we route op deze manier hebben gereden en dat het Kruger Park aan het einde van de route zat. De accommodaties waren erg goed. Met name de High Mountain Retreat, Elephant Coast en Kapama River Lodge hebben we als bijzonder mooi ervaren.

We zijn zeker niet voor het laatst in Zuid Afrika geweest en maar eens bedanken wanneer we weer kunnen gaan. Dan komen we zeker bij jullie terug.

Een tip: er wordt er erg veel op snelheid gecontroleerd, maar dan op “listige plaatsen”, zoals onderaan een heuvel, achter het bord 80 of 60 net voor een tolpoort, net achter het bord 60 of 80 in de bebouwde kom. Dus als je verkeersboetes wilt vermijden, houd je zeer strikt aan de verkeersregels als toerist. Ook al doet de lokale bevolking heel andere dingen…. (een goede tip! van onze kant – indien u gestopt word altijd identificatie vragen en nooit ter plaatsen af rekenen tenzij ze ook een oficiele kwitantie kunnen geven)

Met vriendelijke groet,

Peter en Marleen Boelens