Personen: | Periode: December 2014 |

Hallo Anja,

Met een beetje vertraging willen we je laten weten dat we een heerlijke vakantie hebben gehad. Wat een prachtig en gevarieerd land! Alle accomodaties waren even bijzonder. En de eigenaren/ beheerders even gastvrij.

Helaas gold dit niet voor de overnachting in het Addo National Park. Hier hebben de kamer gedeeld met een familie vleermuizen. De ouders van de vleermuizen kwamen binnen door openingen tussen het dak en de muur. Heel vervelend. Twee jongens van het park hebben ons met alle goede wil van de wereld geholpen. Zij hebben alles in het werk gesteld om het op te lossen. Dit is niet helemaal gelukt. Het was niet mogelijk om ons een andere kamer te geven, omdat het helemaal was volgeboekt. Hier hebben we dus geen oog dicht gedaan.

De volgende ochtend hebben wij een klacht ingediend. Omdat daar wat ongeïnteresseerd mee werd om gegaan hebben we een deel van ons geld teruggevraagd. Zij zouden hierover contact opnemen met de organisatie die de boeking had gemaakt. Hebben jullie daar iets over gehoord? (Wat vervelend dat dit is gebeurt en wat jammer dat die twee jongens het niet konden oplossen!  Wij zijn blij dat de rest van de vakantie heerlijk was. Wij hebben al contact gehad met deze organisatie en zodra wij meer weten laten wij dit direct aan jullie weten.)

Tip is in ieder geval, probeer een huisje/ kamer te boeken zonder rieten dak/ met gesloten plafond. Volgens de jongens die ons die nacht hebben geholpen, zijn er enkel een paar huisjes die vaker last van hebben van vleermuizen. Probeer kamer 18 te vermijden. Het park zelf is zeer de moeite waard.

Dit was het enige minpuntje van de trip. De rest is op rolletjes verlopen. Alles tiptop in orde. Ook de adviezen omtrent de reistijden tussen de verschillende plaatsen klopten als een bus.

Gezien de korte voorbereidingstijd hebben wij voor het eerst een vakantie in z’n geheel vooraf geboekt. Meestal boeken we de eerste nacht en reserveren een auto en de rest op de bonnefooi. Maar een op maat geplande door Lekkerbly georganiseerde reis is ons zeer goed bevallen.

Heel erg bedankt voor de goede zorgen en alvast de beste wensen voor 2015!

Groeten,

Wessel en Jessica