Personen: 2 | Periode: November 2013 |

Beste Anja,
Bedankt voor je mail. Mede dankzij jullie hebben we een erg mooie vakantie gehad.
Helaas hebben we in de periode tussen het schrijven van mijn vorige maail en het moment dat die ivm een internetverbinding daadwerkelijk verstuurd werd nog wel een lekke band gehad. Het ging weer om dezelfde band, die nu helemaal kapot was en vervangen moest worden. Dit hebben we laten doen en de rekening hiervan zal ik zsm je digitaal toe laten komen.
Omdat we bij de laatste accomodaties (na Etosha safari camp) geen internet meer hadden, hebben je mail met de beste route naar onze accomodatie in Gobabis niet meer op tijd kunnen lezen. Met de kaart hebben we zelf een route uitgestippeld naar Gobabis en hebben we bij een tourist-info de weg gevraagd naar de Zelda gf. Vlak buiten Gobabis (zoals op de voucher stond geschreven bleek toen 90km buiten Gobabis te zijn (konden we eigenlijk wel om lachen). ( dit is voor ons die in de Kalahari opgegroeid zijn vlak buiten Gobabis. 

Wel zijn we volledig over de C22 gegaan, wat grotendeels een prima tot redelijke weg is, maar op een paar punten, vlak voor Atjenene heel erg zanderig is. Op een stuk waar de rechterkant van de weg nog wel met erg veel moeite berijdbaar was, moesten we uitwijken voor een tegenligger en kwamen we aan de linkerkant vast te zitten. Uiteindelijk zijn we met hulp van een paar jongens uit een dorp nabij weer losgekomen. Naderhand zag ik dat jullie ook een andere route voorstellen en dat lijkt me inderdaad verstandig.

Zodra ik de nota van de band digitaal heb, stuur ik die dus naar je toe.

vriendelijke groeten,

Andrew