Personen: 2 | Periode: April 2013 |

Hoi Erica,

We zijn inmiddels weer gewend aan Nederland en druk in de weer met onze foto’s.

Het is een prachtige reis geweest die optimaal door jullie is georganiseerd. De auto was prima en met de combinatie van jullie informatie én onze navigatie hebben we zonder problemen onze bestemmingen kunnen bereiken.

We zijn heel tevreden over de accommodaties, waarbij de guesthouses aan het begin en eind van de reis fantastische uitschieters zijn.

Minder tevreden zijn wij over Etosha. We werden daar in een of andere barak gezet. Een muf klein hok zonder airco. (Dit is niet wat wij geboekt hadden. Helaas is het een probleem om goed zaken te doen met de *NWR die alle accommodaties in de Nationale parken beheerd) Gelukkig konden we voor een paar tientjes extra een up grade krijgen. Als we alles van tevoren geweten hadden waren we in de Etosha safari lodge gebleven. Dat is uiteindelijk maar 20 km van het park af.

Het viel ons trouwens op dat het personeel in lodges van de overheid * volstrekt onverschillig naar hun klanten zijn. Heel anders was dat gelukkig in de andere lodges.

Al met al een mooie reis waar wij tot in lengte van dagen met plezier op gaan terugkijken.

Bedankt voor al jou goede zorgen en wellicht tot een volgende keer

vriendelijke groet, mede namens Leon

Sjaak

*NWR = Namibia Wildlife Resorts is een overheid beheerde organisatie. Wij bevelen vaak aan dat er buiten het park beter overnacht kan worden dan er binnen. Er bestaan meerdere opties die over het algemeen beter waarde voor geld bied!