Welkom lezers van de OMG!

Alvast uw Zuid-Afrika, Namibië of Botswana reis plannen? Wij helpen u graag! Deel in onze enthousiasme, passie en kennis voor ons geboorte gebied zuidelijk Afrika. Onze doel is om u te assisteren bij het samenstellen, plannen en uiteindelijk organiseren van uw droomreis!

Wij bieden al meer dan 15 jaar unieke maatwerk reizen aan die uw unieke wensen voor zo ver mogelijk vervult. Onze reizen zijn dan ook goeie waarde voor uw geld die vaak meer dan gemiddeld mogelijk maakt. Wij adviseren graag wat voor u het meest geschikte opties en mogelijkheden zijn voor uw eigen maatwerkreis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en ook bijvoorbeeld Victoria Falls!

Lezers van OMG ontvangen €150,- korting*

Direct naar onze reisvoorbeelden?

Klik dan hier voor een overzicht van al onze reizen en reisbestemmingen

Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen adviseren wij u graag met het kiezen van de beste tijd en meest geschiktste en op maat gemaakte route voor de mooiste reis van uw leven.

*Voor lezers van OMG bieden wij een €150,- korting aan voor alle reizen met 2 of meer personen voor een reis van minimum 12 dagen. Deze aanbieding is geldig voor alle boekingen tot 31-12-2021. Bij uw aanvraag graag de volgende code vermelden OMG-75-21sb.

Wij bieden u veel meer dan een gewone boeking site!

  • Maatwerk - altijd geheel afgestemd op uw wensen
  • Ontwijk waar mogelijk massatoerisme
  • Overnachting, huurauto, vluchten en lokale kosten (waar mogelijk) ingesloten
  • Uitgebreide gratis offerte/advies
  • Overzicht extra te verwachten lokale kosten zoals benzine, tolgelden etc.
  • Onze eigen lokale boekingskantoor met 24/7 ondersteuning

Wij bieden u nog veel meer zoals een uitgebreid aanbod van door ons geselecteerde kleinschalige accommodaties, erkend agent voor de nationale parken, zeer uitgebreide lokale netwerk en contacten, bonafide autoverhuurbedrijven met uitgebreid lokaal netwerk en gratis excursie bij iedere reis langer dan 12 dagen!

Onze reizen zijn veel meer dan alleen een vakantie of rondreis, het is vooral een manier om op betaalbare wijze uw bijzondere reiswensen in vervulling te laten gaan. Lekkerbly is ook een sociaal bewuste reisorganisatie met eigen kantoor in Zuid-Afrika, gespecialiseerd in Zuidelijk Afrika.

Gratis reisadvies en/of reis voorstel aanvragen? Klik hierLekkerbly is is aangesloten bij de SGR zie beneden voor uitgebreide informatie.

Meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van unieke Zuidelijk Afrika reizen!

Culture Lekkerbly 13See you soon!

Hoe wij te werk gaan.

Wij maken uw reiswensen op een realistische en voor zo ver mogelijk haalbare manier gratis op maat! Om uw reis een echt succes te maken is het belangrijk dat wij u de allerbeste opties en mogelijkheden binnen uw budget aanbieden. Als gepassioneerde Zuid-Afrikanen bieden wij unieke kennis en contacten in combinatie met echt Zuid-Afrikaans vriendelijkheid en klantgericht denken!

Optie 1 – Kies een bestemming en maak gebruik van onze vele voorbeeld routes met prijsindicatie.

Gebruik onze beproefde Lekkerbly reizen die in het verleden door andere reizigers met succes gevolgd zijn als startpunt om een soortgelijke reis naar uw specifieke wensen gratis op maat te laten maken. Beneden treft u een overzicht van landen waar u uit kunt kiezen! Als u een land kiest kun u kiezen uit verschillende reis voorbeelden, vindt u beneden niet de juiste reisvoorbeeld voor uw specifieke reiswensen dan kunt u gerust direct contact met ons sales team opnemen!

Optie 2 – Nieuwe route naar eigen wens.

U geeft ons uw specifieke reiswensen en een indicatie van beschikbare tijd etc. Wij gebruiken deze gegevens als startpunt en gaan dan i.s.m. u verder om een unieke reis gratis op maat te maken naar uw specifieke wensen. Bel ons direct voor een gratis en persoonlijk advies of klik hier om direct een aanvraag voor uw eigen unieke reis in te vullen.

Klik hier voor een overzicht van al onze reizen en reisbestemmingen 

Meer informatie over beste reistijd

Let op: Uw persoonlijke voorkeuren en verwachtingen spelen ook een rol in wat het meest geschikt is voor u. Wij helpen u graag het beste route en reistijd te kiezen.

Zuid-Afrika. Met een land ca. 33 keer zo groot als Nederland en met zo veel variatie in klimaat, natuur en cultuur is Zuid-Afrika de hele jaar rond goed te bezoeken! Dus er is geen echte beste reistijd voor Zuid-Afrika. De seizoenen zijn omgekeerd met Europa en in het zuiden (vooral aan de kust) kan het weer in de winter tijd (juni tot augustus) minder goed zijn. Met Johannesburg op meer dan 1700 mtr boven zee niveau kan het hier ook ’s nachts behoorlijk afkoelen terwijl het overdag meestal aan aangename temperatuur word. 

Het land is dus jaarrond te bezoeken maar vanwege de vele verschillende klimaat zones en variatie in natuur vergt het soms een beetje afstemmen en route planning om een reis aan iedere klant z’n specifieke wensen aan te passen. Ook zijn de seizoenen en regentijden heel wisselend en totaal anders dan wat er in noord Europa word ervaren. Wij helpen u graag een unieke en bijzondere reis te maken.

Klik hier voor een overzicht van onze Zuid-Afrika reizen.

Namibië. Ook hier geld dat de hele jaar door dit prachtige land bezocht kan worden. Met een oppervlakte ca. 22 keer Nederland en voor de grootste deel een woestijn klimaat is Namibië een zeer diverse en prachtige land. Met een grotendeels woestijn klimaat is het in de winter koel terwijl de zomers erg heet kunnen zijn. Boven Etosha is het meer tropisch en indien u Botswana ook in uw reis opneemt is het verstandig eerst even persoonlijk contact op te nemen.

Ook Namibië is zeer goed jaarrond te bezoeken maar vanwege de verschillende klimaat zones (vooral het tropische noorden en de droge zuiden) alsook variatie in natuur vergt het soms een beetje afstemmen en route planning om een reis aan iedere klant z’n specifieke wensen aan te passen. Augustus kan soms erg winderig en relatief koel zijn maar hoeft niet een spelbreker te zijn. Ook zijn de seizoenen en regentijden heel wisselend en totaal anders dan wat er in noord Europa word ervaren. Wij helpen u graag een unieke en bijzondere reis te maken.

Klik hier voor een overzicht van onze Namibië reizen.

Botswana. Botswana is een echte wild bestemming. De Okavango Delta kan sommige jaren droog vallen maar ook dit is wisselvallig. Chobe is juist in de droge periode een magneet voor dieren en ook met Victoria watervallen in de buurt van Chobe is Botswana een prima bestemming jaarrond. De voordeel van reizen in de droge seizoen is veelal een behoorlijk goedkopere kostenplaatje. Nadeel is dat de Okavango Delta vooral aan de einde van de droge seizoen niet genoeg water bevat om het als een rivier delta te ervaren!

Botswana is net als Namibië en Zuid-Afrika jaarrond te bezoeken maar vanwege de vele verschillende invloeden bijvoorbeeld op de Okavango Delta en de klimaat zones om het land heen beïnvloed deze de variatie en natuur dat een betere afstemming van route en reisschema vergen om iedere reis aande unieke wensen van de klant te laten voldoen. Ook zijn de seizoenen en regentijden heel wisselend en totaal anders dan wat er in noord Europa word ervaren. Wij helpen u graag een unieke en bijzondere reis te maken.

Klik hier voor een overzicht van onze Botswana reizen.

Meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van unieke Zuidelijk Afrika reizen!

Klik hier voor een overzicht van al onze reizen en reisbestemmingen  

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Lekkerbly Tours & Safaris (KvK 05073805) is aangesloten bij SGR.  U kunt dit controleren via www.sgr.nl Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. SGR deelnemersnummer 3607