Windhoek City & Township Tour

Windhoek City & Township Tour
Windhoek City & Township Tour

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving deze excursie in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Deze toer is een introductie van de hoogtepunten van Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Zie historische gebouwen en monumenten, leer direct ook meer van de geschiedenis en van de Katutura township. Ontmoet de lokale bewoners als u een bezoek brengt aan een markt, een kunst nijverheid project of bij de lokale bar (shebeen).

Windhoek City & Township Tour
Windhoek City & Township Tour

Windhoek stad heeft een bijzondere sfeer. Dit komt door de historische gebouwen die nog gebouwd zijn toen de Duitsers hier regeerde. Je vindt dit ook terug in de keuken, cultuur en kledij. Op de heuvel dicht bij Windhoek zijn drie kastelen gebouwd, ze zijn gemaakt van lokale steen in de begin van 1900. Deze toer laat u net dat beetje extra zien en geeft u een andere beeld van Namibië. Als u een bezoek brengt aan de townships krijgt u een bijzondere ervaring. Ook krijgt u te zien hoe deze mensen hier wonen. Ondanks de armoede zal u toch ervaren hoe kleurvol en vriendelijk deze mensen zijn.