Welwitschia Moon Landscape Tour

Welwitschia Moon Landscape Excursie
Welwitschia Moon Landscape Excursie

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving deze excursie in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

De halve dag toer vertrekt uit Swakopmund in de ochtend of middag en duurt ongeveer 5 uur. Op deze Welwitschia en maanlandschap toer ontdekt u de rotsachtige vallei die bekend staat als ”The Moon Valley”. Het is gelegen op ongeveer 30 km ten oosten van Swakopmund. Deze bijzondere landschap is gemaakt door de Swakop rivier gedurende een lange periode en bied u een schitterende uitzicht.

Er wordt speciale aandacht geven om niet de gruisvlaktes en het ecosysteem te beschadigen. Op de route wordt dingen uitgelegd zoals bijvoorbeeld het conservatie, geologische structuren en flora en fauna.  Er wordt ook veel tijd genomen om te stoppen voor foto’s.

Tijdens deze stops kunt u vele planten zien die aangepast zijn aan de woestijn en ook zult u kleine dieren zien die hier wonen. Grotere dieren zoals springbokken, klipspringers, bavianen, jackhals en struisvogels kunt u tijdens deze toer ook tegen komen. Dit hangt af van hoeveel voedsel er beschikbaar is en dat hangt weer af aan hoeveel regen er is gevallen. De gidsen die u meenemen op deze toer hebben veel kennis van dit landschap en delen dit ook graag met u. Ze kunnen u vooral veel vertellen over de adaptaties van de dieren en planten in het woestijn om te overleven.

Welwitschia Moon Landscape Excursie
Welwitschia Moon Landscape Excursie

U wordt opgehaald bij uw accommodatie in Swakopmund.
Inclusief: Soft drinks
Duur: +/- 5 uur
Toer neemt plaats in de middag.
Ochtend toeren op aanvraag.