Living Desert Adventures

Living Desert Adventures
Living Desert Adventures

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving interesse heeft om Living Desert Adventures in uw reis op te nemen, vraag gerust een gratis persoonlijk reisadvies en prijsopgave aan voor een op maat gemaakte reis! Als erkend reisbureau en specialist voor Namibië helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Ga samen met Chris of Tommy mee op een halve dag toer. U vertrekt vanuit Swakopmund om 08:00 en deze toer eindigt om +/- 13:00. Op deze toer gaat u de lokale duinen in dat tussen Walvis Bay en Swakopmund ligt. Er wordt extra zorg genomen om de gruis vlaktes niet te beschadiging en geen onnodige schade aan te brengen aan het duin eco systeem. De gruis vlaktes zijn beschermt en zijn ook de thuis van de Damarastern die alleen hier voorkomen. Behoud, geologische structuren en waarom er een woestijn is zal ook worden besproken op deze toer. Ook is er voldoende tijd en stops om foto’s te maken van de duinen en deze schitterende omgeving.

Living Desert Adventures
Living Desert Adventures

Er wordt voortdurend gestopt om te zoeken naar dieren sporen op het zand. Dit wordt lokaal ook wel het lezen van de bushmen krant genoemd. Zo kunnen ze bepalen waar de vorige avond dieren zijn geweest en waar ze naar toe zijn gegaan. Ze zullen ook dieren proberen te vangen om die aan u te laten zien. Tijd en zorg wordt wel genomen om ze veilig terug in de natuur te zetten.

Gekko’s, rollende spinnen, schorpioenen, hagedissen, slangen, kameleons, skins en een grote hoeveelheid kevers en insecten zijn dieren die u kunt tegen komt op deze toer. 

U wordt opgehaald bij uw accommodaties in Swakopmund.
Minimum van 2 personen
Inclusief soft drinks
Duur: Halve dag toer ongeveer 5 uur van 08:00 tot 13:00
Overdag op aanvraag als het weer het toelaat.