Gegidste Woestijn Wandeltocht

Gegidste Woestijn Wandeltocht
Gegidste Woestijn Wandeltocht

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving interesse heeft om op een gegidste woestijn wandeltocht in uw reis op te nemen, vraag gerust een gratis persoonlijk reisadvies en prijsopgave aan voor een op maat gemaakte reis! Als erkend reisbureau en specialist voor Namibië Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier 

Het schoonheid van deze wandelingen zit hem in het feit dat je zoveel verschillende aspecten van het woestijn meemaakt. Van de bergen tot de zandige duinen.

Gegidsde wandeling in de prive Namib Nature Reserve.
(2 nachten / 3 dagen)
Bezoek één van de meest onaangetaste gebieden van de werelds oudste woestijn.
Gemakkelijk te wandelen, niet meer dan 10 km per dag.
Draag alleen uw eigen rugzak.
Zie van dichtbij de woestijn flora en fauna en leer direct meer over deze levendige woestijn.
Slaap onder de sterren van Namibië.
Geniet van de simpele woestijn luxes, zoals een hete emmer douch en bush toilet. en geniet van heerlijke maaltijden tussen de duinen.
Maaltijden en drinken is inclusief.
Kleine groepen van 2 tot 8 zorgen er voor dat u de persoonlijk aandacht krijgt en zorgt ook voor rust.
Ideaal voor families en perfect voor romantische honeymooners.
Breng alleen ingedragen lichte wandel schoenen, voor al het andere wordt gezorgd.

Gegidste Woestijn Wandeltocht
Gegidste Woestijn Wandeltocht

Karakter en vereiste voor deze wandeling.

De wandeling is niet moeilijk maar kan soms uitdagend zijn. Een goede conditie is dan ook wel essentieel aangezien u toch 7 tot 8 uur wandelt. Uw bagage wordt per voertuig naar uw overnachtingen gebracht en u hoeft alleen uw rugzak inclusief lunch, water en camera te dragen. Sommige stukken van de route gaat door ruige gebieden en door los zand dus het is wel belangrijk dat u enige conditie heeft. Let ook op dat de temperaturen ver kunnen schommelen van 35°C gedurende de dag tot wel -5°C gedurende de nacht. Dit kan er voor zorgen dat uw hart en circulatie extra stress ervaart. We raden dan ook aan om voor deze wandeling enig fitness training te doen.