Dolphin and Seal Tour

Dolphin and Seal Tour
Dolphin and Seal Tour

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving de Dolphin and Seal Tour in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

De Dolfijn en zeehonden toer duurt ongeveer 4 uur en neemt plaats gedurende de ochtend aangezien het nogal flink kan waaien in de middag. De toer vertrekt om 08:30 vanaf Walvis Bay Tanker Jetty. U gaat langs de haven en de vis fabrieken en hier krijgt u ook uitleg over deze gebied. Vanaf hier gaat u naar de vogel eiland, Russische boten, Pelican point en terug via de lagune. 

Dolphin and Seal Tour
Dolphin and Seal Tour

Tijdens deze toer kunt u vele vogels zien zoals pelikanen, flamingo en nog veel meer. Ook komen de wilde zeehonden dichtbij om even een kijkje te nemen. Sommige komen zelf aan boord waar ze met de hand worden gevoerd. U krijgt op het einde verse oesters met sprankelende wijn bij de zeehonden kolonie en als u geluk heeft komen de dolfijnen u ook nog even een bezoekje brengen.