Wild water varen

Wild water varen
Wild water varen

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving interesse heeft om wild water varen in uw reis op te nemen, vraag gerust een gratis persoonlijk reisadvies en prijsopgave aan voor een op maat gemaakte reis! Als erkend reisbureau en specialist voor Zuid-Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Deze rafting toer vindt plaats op de Usuthu Rivier en men gaat met een 2 persoon opblaasbare raft naar beneden. Beginners maar ook ervaren personen mogen meedoen aan deze toer. De gidsen van Swazi Trails zal de tempo en route aanpassen aan de groep. De rivier heeft een graad 4 van 0 tot 6 qua moeilijkheid.

Wat moet u weten:

Ja- je wordt nat, nee – u hoeft niet goed te kunnen zwemmen, nee- u heeft geen ervaring nodig, ja- er zijn voldoende rapids, ja- u kunt er voor kiezen om grotere rapids te vermijden en om er omheen te lopen, nee- u gaat niet over de hoge watervallen, ja- er zijn krokodillen in de rivier, nee- niemand is onlangs opgegeten, ja- het is veiligere dan rijden door Johannesburg, ja- u moet zelf roeien, nee- het is Afrika dus het is niet koud, ja- de bier staat koud voor u op het einde, ja- u kunt een t-shirt kopen.

Hou er wel rekening mee dat dit een fysieke activiteit is en dat u zich hier wel af en toe flink moet inspannen. Alle apparatuur zoals helmen, zwemvesten zijn aanwezig. Neem nieuwe kleding mee en een jas voor na de tijd. Zorg dat u goede schoeisel draag, waterbestendige zonnebrand opheeft en vooral plezier meeneemt.