White Shark Cage Diving

White Shark Cage Diving
White Shark Cage Diving

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving interesse heeft om White Shark Cage Diving in uw reis op te nemen, vraag gerust een gratis persoonlijk reisadvies en prijsopgave aan voor een op maat gemaakte reis! Als erkend reisbureau en specialist voor Zuid-Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken! Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Ervaar de kracht van één van de grootste roofdieren op aarde.

In de hart van het Grote Witte Haai mekka bieden wij u een unieke kans aan om samen met deze dieren het water te delen. Deze krachtige torpedo’s  zijn de reden dat de White Shark Project is opgezet in 1989. Deze project zorgt voor het behoud van deze diersoort en er wordt direct onderzoek gedaan naar hoe ze leven. Ga mee op deze toer voor een dag vol adrenaline dat u meer inzicht geeft in het leven van deze machtige dier.

De dag begint met een transfer (mits deze is geregeld), daarna krijgt u een ontbijt bij de White Shark Lodge waarna u op de boot gaat om vervolgens een bijzondere ervaring te hebben tussen Dyer Island en Gyser Rock. Deze gebied staat wereldwijd bekend als Shark Alley. Andere dieren die u hier ook kunt zien zijn o.a. de Afrikaanse Jaskass PenQuin, Cape Fur zeehond en de Shouthern Right Whale ( seizoensgebonden).

Kijk hoe de ”chum” het water in gaat om de haaien naar de boot te lokken. De kooi wordt in het water geladen en u maakt zich klaar om er in te gaan. Zodra de eerste vin te zien is begint het avontuur. Het eerste moment dat u deze dier recht in de oog aan kijkt zal u nooit vergeten. Het water delen samen met deze bijzondere dieren is een ervaring dat u zeker eens in uw leven moet hebben meegemaakt.

White Shark Cage Diving
White Shark Cage Diving

Om samen met deze haaien te duiken in een veilig omgeving is iets dat White Shark Project belangrijk vindt, zowel voor mens als dier. White Shark Projects is ook gespecialiseerd in educatie van studenten en de gemeenschap. Verder hebben ze meer dan 60 documentaires over de witte haai.

Zowel ervaren duikers als niet ervaren duikers kunnen mee gaan op deze toer. De boot is een 36 foot speciaal gemaakte catamaran. White Shark Projects neemt niet meer dan 18 personen aan boord om zo te zorgen voor comfort. Alle duikapparatuur wordt voor gezorgd, ook zijn er voldoende zwemvesten aan boord. En als u naar het toilet moet is deze catamaran ook voorzien van een toilet.

Inclusief:
Snacks en koude drankjes.
Er wordt uitgebreid vertelt over de witte haai.
Alle apparatuur.
Scones bij terugkeer.
Duik certificaat na duik.