Treetop canopy tour

Treetop canopy tour
Treetop canopy tour

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving deze dagtour in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Avontuur en natuur gaan vaak heel goed samen. Ontdek de prachtige oerbossen van Zuid-Afrika met een canopy tour. Wij beschikken over meerdere contacten op verschillende locaties verspreid over Zuid-Afrika om u op een eco vriendelijk wijze actief kennis te laten maken met de mooie oerbossen van dit werelddeel. Vraag gerust naar meer informatie.

 

Treetop canopy tour
Treetop canopy tour

Let op: Het is mogelijk deze activiteiten in uw reis op te nemen en vooraf namens u te boeken. Door verschillende variabele factoren zoals weersomstandigheden etc. raden wij aan dat u ter plaatsen voor deze diensten betaald. Indien het dan onmogelijk is aan dit activiteit deel te nemen hoeft u dit alleen even door te geven en kunt u uw tijd beter gebruiken om iets anders te gaan doen.