St Lucia boot cruise

St Lucia boot cruise
St Lucia boot cruise

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving deze excursie in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

De St Lucia boot cruise begint als u wordt opgehaald bij uw accommodatie. Vanuit daar rijdt u door naar de haven om hier op de boot te stappen. Deze boten zijn uitgerust met eco vriendelijke en stille motoren wat er voor zorgt dat u heel dicht bij de krokodillen en nijlpaarden kunt komen.

St Lucia boot cruise
St Lucia boot cruise

Tijdens deze 2 uur durende cruise over het rivier krijgt u de kans om vele dieren te zien en te genieten van de natuurlijke schoonheid van deze gebied. Voor vogel liefhebbers is deze toer ook een uitstekende keuze, zo kunt u namelijk vele van de lokale vogels zien waar onder de Visarend, Kingfishers, reigers en nog veel meer.

De gidsen die u meenemen op deze toer zijn SATOUR gecertificeerd wat betekend dat u een diepe inzicht zult krijgen van deze natuurlijk gebied. Op de boot is een bar en toilet faciliteiten aanwezig.