Kaappunt en Peninsula Excursie

Kaappunt en Peninsula Excursie
Kaappunt en Peninsula Excursie

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving deze excursie in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

De toer begint met een schitterende rit door Camps Bay, Clifton en de schitterende dorpje Hout Bay ( optioneel bij te boeken: Boot rit naar de zeehonden). Geniet van de adembenemende Chapman’s Peak pas en stop bij één van de vele uitkijk punten.

 

Kaappunt en Peninsula Excursie
Kaappunt en Peninsula Excursie

Bezoek Kaappunt natuur reservaat en Kaap de goede hoop. Hier kunt u genieten van het schitterde flora en fauna en natuurlijk de panoramische uitzichten. De pinguïn kolonie kunt u vinden bij Boulders Beach en is 1 van twee kolonies die op het vaste land zitten. Verder brengt u een bezoek aan de Constantia wijn boerderij waar u heerlijke wijnen kunt proeven. Ook brengt u een bezoek aan het schitterende botanische tuin van Kirstenbosh.

Volle dag excursie  (09h00-17h00)