Heritage toer

Heritage toer
Heritage toer

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving deze excursie in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Op deze bijzondere Heritage toer gaat u de iSimangaliso Wetland Park in en krijgt u eerste hand te zien waarom dit een World Heritage site is. Ga mee op een volle dag excursie en rij met een 4×4 door het park. Onderweg komt u vele dieren tegen en kunt u ook vele soorten vogels spotten.

Heritage toer
Heritage toer

Maak ook even een wandeling langs Cape Vidal en als het seizoen het toelaat kunt u ook gaan snorkelen en walvis spotten.

Uw ervaren gids leert u alles over dit bijzondere gebied dat bestaat uit 5 eco systemen. Ervaar de bush het bos en het strand in één dag! Bij deze toer krijgt u ook een heerlijke braai lunch en wordt de snorkel gear mee geleverd. Ook zijn soft drink inclusief.