Cape Town Township Experience

Cape Town Township Experience
Cape Town Township Experience

Indien u na het lezen van de onderstaande beschrijving deze excursie in uw reis wilt opnemen, vraag gerust een persoonlijk gratis reisadvies en prijsopgave voor een op maat gemaakte reis aan. Als erkend reisbureau en specialist voor Zuidelijk Afrika helpt Lekkerbly u graag een mooie Fly Drive of privé gegidste reis te maken!  Liever direct telefonisch contact of een mailtje sturen? Klik hier

Halve dag 09:00 tot 13:00 of 14:00 tot 17:30.

Ga mee op deze bijzondere toer en ontdek hoe de mensen leven en krijg een stukje van hun cultuur mee. Zie hoe er wordt gewerkt aan nieuwe faciliteiten zoals goede scholen, klinieken, schoon water, goede behuizing en elektriciteit.

U bezoekt meerdere gebieden waar u ook andere culturen tegen komt. Langa Tonwship is Kaapstads oudste township, de eerste huisjes werden in 1927 gebouwd. Bezoek een community center of neem een kijkje bij de lokale markt. Ontmoet nieuwe vrienden in een lokale bar (shebeen) of ga langs een schooltje. U kunt er ook voor kiezen om één van de lokale gerechten te proberen bij een leuke restaurant.

 

Cape Town Township Experience
Cape Town Township Experience

Deze toer is een bijzondere toer waar u veel van leert en de echte mensen van Zuid-Afrika ontmoet. We raden het dus ook zeker aan om met deze toer mee te gaan!